Heb je een vraag?

app naar 06-10 80 50 80

Wat is Human Design

Als je hier bent, vraag je je waarschijnlijk af wat Human Design is en waarom het een belangrijk onderdeel is van de websites die ik bouw. Kort gezegd is Human Design een persoonlijkheidssysteem dat inzichten biedt in wie je werkelijk bent op een diepgaand niveau. En als je mij een beetje kent, weet je dat ik van diepgang hou. Perfecte combi dus 😉

Human Design combineert principes van astrologie, de I Tjing, de chakra’s en de Kabbala, om een uniek beeld te schetsen van jouw energetische blauwdruk. Het vertelt je hoe je het beste beslissingen kunt nemen, hoe je het beste met anderen kunt communiceren en welke omgeving het meest geschikt is voor jou.

In mijn werk als webdesigner integreer ik deze inzichten in het ontwerpproces. Door te begrijpen wie jij in essentie bent, kan ik een website creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resoneert met jouw energetische signatuur. Dit leidt tot een website die niet alleen mooi is, maar ook echt aansluit bij jou als individu. Mooi hè.

Liefs Marieke 

Niets missen?

Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief!