Heb je een vraag?

app naar 06-10 80 50 80

Wat zijn Energietyptes in Human Design?

Human Design, gebaseerd op de combinatie van astrologie, de I Tjing, de Kabbalah, en de chakra’s, identificeert vijf hoofdtypen. Elk type heeft zijn eigen energetische kenmerken en unieke bijdrage aan de wereld.

  1. Manifestors: Jij hebt de kracht om te initiëren en de wereld te veranderen. Ontdek hoe jouw energie de drijvende kracht kan zijn achter baanbrekende ideeën en acties.
  2. Generators: Jouw levenskracht stroomt wanneer je doet waar je gepassioneerd over bent. Laten we samen ontrafelen hoe je jouw ware roeping kunt vinden en volgen.
  3. Manifesting Generators: Een combinatie van initiatief en uithoudingsvermogen. Hoe kun je jouw veelzijdige energie inzetten voor zinvolle creaties en projecten?
  4. Projectors: Jouw kracht ligt in het begrijpen van anderen en hen begeleiden. Ontdek hoe je deze unieke gave kunt benutten om succesvolle samenwerkingen te creëren.
  5. Reflectors: Als een zeldzaam type ben je zeer gevoelig voor je omgeving. Leer hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken om de juiste keuzes te maken.

Ik geloof dat een website niet alleen een online visitekaartje is, maar een showcase van wie jij in essentie bent. Of je nu een Manifestor bent die impact wil maken, een Generator die zijn passie wil volgen, of een Projector die anderen wil leiden, jij verdient een website die écht laat zien wie jij bent!

Liefs Marieke 

Niets missen?

Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief!