Heb je een vraag?

app naar 06-10 80 50 80

Website in één dag

Een cadeautje voor jezelf


Als jij jezelf dit cadeau gunt, dan gun je het jezelf om:

Ik geloof niet in marketing trucjes. Ik geloof in jou. In wie jij bent. Als vrouw en ondernemer. Als moeder, partner, dochter, vriendin, zus. In wie jij bent, compleet.

Dáár gaan mensen op aanhaken. Dat gaat resoneren. En niet of je een knop links of rechts zet, en dat je foto’s aan de goede kant staan. Ik ken ze wel. Alle marketingtrucjes. En ja, ik gebruik ze ook. Alléén als extra. Als het niet botst met wat jij wil uitstralen op je website. Dat heeft voorrang. Altijd.

Jij als persoon, jij als ondernemer en dat visueel vertaald naar een website. Dat is mijn basis waar ik vanuit werk. Zodat alles klopt. Altijd.

Liefs Marieke

Kelly Meulenberg

Rein Steinkühler

Yvonne Paardekooper

Say cheese!

Standaard professionele fotoshoot bij Webiste in één dag

Ik weet als geen ander dat het vaak een mega drempel is om op de foto te gaan. Wat ik dan vaak zie gebeuren op websites, is het gebruik van stockfoto’s. Zeker, het voelt heel veilig en comfortabel om niet met je snufferd op je website te staan. Alleen is het zo zonde!

Mensen willen samenwerken met mensen. Ze willen jou zien voordat ze beslissen om contact met je op te nemen. En nee, een klein vierkant fotootje op de “over mij” pagina is echt niet genoeg 🙂

Stiekem een klein beetje empowerment

Eigenlijk heb ik een irritatie zitten op het woordje “empower”. Aan de andere kant: het is wat het is 🙂

Want naast dat ik het belangrijk vind dat jij met je snufferd zichtbaar bent op je website, zit er nog een gedachte achter die professionele fotoshoot. Het helpt jou groeien als ondernemer. Juist omdat je over die drempel gaat, groei je als ondernemer. #empowerment

“Life begins at the end of your comfort zone.”
– Neale Donald Walsch

Wat kun je verwachten

Een dag die he-le-maal om jou draait!

We beginnen om 10:00 met het bewonderen van de prachtige foto’s die gemaakt zijn tijdens jouw fotoshoot. We bespreken de kleuren, lettertypes en flow van je website.

En dan begint het magische moment – de bouw van jouw website!

Het beste deel? Je zit naast mij, zodat je live kunt zien hoe jouw website tot leven komt. Alles gaat in overleg en je kunt direct aangeven wat je geweldig vindt of eventueel wilt aanpassen. Superkorte communicatielijntjes, omdat jouw input van onschatbare waarde is.

En oh ja, vergeet je bammetje maar! Ik zorg voor een heerlijke lunch, zodat jij lekker energiek de middag ingaat!
Rond 17:00 uur is het een wrap, en dan is jouw website klaar om live te gaan!

Bij “Website in één Dag” draait alles om jou en jouw unieke online aanwezigheid. Klaar voor een website die echt jou weerspiegelt? Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

♡  Fotografie | 15 foto’s die je ook kan gebruiken voor Social Media. Leg je outfits maar alvast klaar!

♡  Licenties | techniek achter de website hoort erbij. Het eerste jaar t.w.v. €150,- krijg je cadeau van mij. We willen het wel gemakkelijk houden natuurlijk

♡  Huiswerk | voorbereiding is het halve werk zullen we maar zeggen…

♡  Dé Dag | Met alle beschikbare tools gaan we samen aan de slag met het maken van jouw website, let’s do this!

♡  Day After | final check door mij voor jou

♡  DIY | je ontvangt instructiefilmpjes van jouw website met een stappenplan om jouw website te onderhouden en bij te houden. EASY!

Website in één dag – complete start PLUS:

♡ Teksten | Hoef je daar ook je hoofd niet meer over te breken

 

Website in één dag – master editie PLUS:

♡  You. Are. Magical. Date. | Een uitgebreide Human Design reading, compleet afgestemd op jou en je bedrijf. Hoe tof is dat om te combineren met webdesign? Dat jouw website echt laat zien wie jij in essentie bent? Dat jouw website klanten aantrekt die resoneren met jou.

♡  Kledingbon van €250 | Geen keuzestress voor je fotoshoot, gewoon eerst lekker shoppen